Pénz visszafizetés

Kedves Vásárlónk!

 

Megrendelése során Ön élhet a 45/2014 (II. 26.) Korm. rendelet és a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával, és ebből adódóan a vásárlási összeg visszafizettetésével.

 

Azoknál a termék(ek)nél, mely(ek)nél élni kíván a 14 napon belüli elállási jogával és az általunk alkalmazott ÁSZF-ben foglaltak is teljesültek, úgy a termék árának visszatérítésével kapcsolatban Önnek a következő teendője van:

 

1. A megrendelt terméket visszajuttatja a székhelyemre: Mester Zsolt E.V. 4002 Debrecen Szőlő u. 25. Ezt teheti Postai csomagküldéssel, vagy bármelyik szállító céggel is.

Amennyiben szeretné kényelmesen intézni a visszaküldést, lehetőséget biztosítunk arra, hogy a csomagot a mi szállítócégünk vegye fel Öntől. Ennek a díja megegyezik a Postai csomagfeladással (2100 Ft), amit a szállítónak kell Önnek fizetnie akkor, amikor a csomagot átadja visszaszállításra. Ha ezt a szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, kérjük a lenti kérdőívben jelezze ezt nekünk a pontos csomagfelvételi cím megadásával együtt. Ezen a címen fogja felvenni a csomagot a szállító munkaidőben 8.00 - 16.00 óra között kizárólag munkanapokon.

A visszaküldött csomag nem lehet portós küldemény (utánvétes csomagot nem áll módunkba átvenni, ezeket a csomagokat visszautasítjuk)!

2. Kitölti a lenti "Pénz Visszautalási Kérelmet"

3. A termék üzletünkbe való visszaérkezése után, az ÁSZF-ben foglaltaknak megfelelően visszautaljuk Önnek a termék(ek) vételárát.

 

Fontos:

A későbbi bonyodalmak és félreértések elkerülése végett kérjük, hogy a lenti kérdőív adatait pontosan töltsék ki, különös tekintettel a bankszámla tulajdonos nevére és a bankszámla számra!

A terméket csak eredeti bontatlan csomagolásban tudjuk elfogadni, kibontott sérült csomagolású termék esetén nem áll módunkban pénzt visszatéríteni.

A pénz visszafizetésekor a korábban kiállított számlát "Sztornó"-zuk, és erről digitálisan küldünk egy "E-számlát". Kérjük ezt az elküldött számlát jutassák el a könyvelőjükhöz abban az esetben, amennyiben a tőlünk korábban kapott számlát berakták a könyvelésükbe!

 

 

Pénz Visszafizetési Kérelem!

Ön neve:
Megrendelés száma:
Vásárlás dátuma:
Átvétel időpontja:
Az Ön bankszámlaszáma (az elállás során visszatérítendő vételár átutalásához):
Az Ön postázási címe bankszámlaszám híján (az elállás során visszatérítendő vételár és átutalásához):
A visszaküldés okának rövid indoklása.