Szállítási információk

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐK
A raktáron lévő termékeket a megrendeléstől számítva átlagosan 1-3 munkanapon belül adjuk át a futárszolgálatnak. A raktáron nem lévő terméket a megrendeléstől számítva átlagosan 1-7 munkanapon belül rendelkezésre állnak, ezt követően tudjuk őket szállítani. Amennyiben a megrendelt termék esetlegesen nincs készleten, akkor ezt jelezzük a vásárló felé. A vásárló dönthet, hogy megvárja az esedékes szállítást, vagy következmények nélkül lemondja a megrendelést.

A csomag feladásáról e-mailben, vagy SMS-ben értesítjük. A csomag érkezése az e-mail, vagy SMS elküldését követő munkanapon várható. (Az SMS tartalmazza a várható szállítási napot.)

SZÁLLÍTÁSI DÍJBAN FOGLALT SZOLGÁLTATÁSOK
1 munkanapos szállítási idő: futárszolgálat partnereink a csomagot a feladást követő napon reggel 08:00 és 17:00 között próbálják meg kiszállítani az Ön által megadott címre. A kiszállítás napjának reggelén mind a GLS, az MPL, és a DPD értesítőt küld.

KÉTSZERI KÉZBESÍTÉSI KÍSÉRLET
Kétszeri kézbesítési kísérlet: ha Ön az adott munkanap nem tudja átvenni a csomagját, futárszolgálatunk a következő munkanap ismételten megkísérli a kézbesítést.